Nyt fra bestyrelsen

Generalforsamling 2017

Der afholdes generalforsamling Torsdag den 26. oktober kl. 18.00 på Restaurant Kikko, Lindholmcenteret, Vendsysselvej 9, 4800 Nykøbing F.

17. maj 2017 kl. 17.00

Kære nordmenn og venner af Norge
Vær med til at fejre Norges nationaldag onsdag 17. maj 2017 i Nykøbing F.
Dagen starter med optog kl. 17.00 fra Nordic Sugar, Østerbrogade 2.
Herefter traditionel fejring, hvor du kan købe kaffe, kager, pølser og sodavand.

17. maj 2016 kl. 17.00

Den norske nationaldag, 17. maj, fejres også i 2016, i Nykøbing F.
Dagen starter med optog kl. 17.00 fra Nordic Sugar, Østerbrogade 2.

Generalforsamling 2015

Der afholdes generalforsamling 21. oktober kl. 18.00 på på Restaurant Kikko, Lindholmcenteret, Vendsysselvej 9, 4800 Nykøbing F.

17. maj 2015

Den norske nationaldag, 17. maj, fejres også i 2015, i Nykøbing F.
Dagen starter med optog kl. 13.00 fra Nordic Sugar, Østerbrogade 2.

Generalforsamling 2014

Der afholdes generalforsamling 30. oktober kl. 18.00 på på restaurant Kikko Bar i Nykøbing F.

17. maj 2014

Den norske nationaldag, 17. maj, fejres også i år, i Nykøbing F.
Da det i år er Norges 200 års Grundlovsjubilæum, starter vi kl. 12.00 på torvet i Nykøbing F.,
hvor Sakskøbing Tambourkorps spiller op. Tag både norske og danske flag med, og vi ser også meget gerne flag fra andre nationer i optoget.
Efter optoget gennem byen, samles vi i kantinen hos Nordic Sugar, Østerbrogade 2, 4800 Nykøbing F., og her fejrer vi resten af dagen sammen.

Foreningen sælger kaffe, kager, pølse med lompe i kantinen.
Hvis du mangler flag m.m. - sælger foreningen også norske flag, sløjfer og fløjter, før optoget starter.

Vi håber på at se så mange som muligt, og tag gerne dine venner med og din bunad på!

Norsk Sangaften 2014

I anledning af 200 års jubilæum for "Den Norske Grunnlov", indbyder vi til Norsk Musikaften
27. februar 2014 kl. 19.00 på Musikskolens Sal, Skolegade 3c, 4800 Nykøbing F.

Aftenen vil byde på:

Indledning ved Norges Ambassadør i Danmark, Ingvard Havnen.
Hvad foregik for 200 år siden, da Danmark blev tvunget til at afstå Norge, og som gav stødet til
Norges selvstændighed og Norges grundlov?

Korsang ved Guldkoret
Guldkoret synger norske sange, da de skal til Norge i april og synge sammen med Rena Barnekor.
Dirigent er Åse Sløgedal, musiklærer ved Guldborgsund Musikskole og norsk født.

Fællessang
Norske viser og sange fra forskellige dele af Norge, bl. a. Alf Prøysen, Halvdan Sivertsen,
Nordahl Grieg, Einar Skjæraasen og sørlandsviser m.fl.
Fællessangen ledes og akkompagneres af Åse Sløgedal på klaver.

Soloindslag
Med MGK-elev Gustav Ranum (15), som vil spille ”Romance” for violin opus 26 af Johan Svendsen.

Arrangementet er gratis og åbent for alle.
Kom i god tid - der er ingen tilmelding og kun adgang til ca. 200 personer i salen.
Der sælges vin og vand i pausen.

Arrangementet er blevet til med støttet fra Den Norske Ambassade i København .